HR glas prijzen - de scherpste HR glas prijs | JLM Glas


Ons motto is 'goed is goed, de rest is onzin'.

Wij leveren uitsluitend glas van A-kwaliteit met KOMO certificering


JLMGlas
Postbus 189
3450 AD Vleuten
Ma t/m vr 9:00 en 17:00
+31-(0)6-53714066
Fax. +31-877841949
K.v.k. 52742679
 
 

De beste HR++ glas prijzen

De beste en meest voordelige HR++ glas prijzen kunt u vinden bij JLM Glas. HR++ glas bestaat uit twee ruiten en houdt extra veel warmte tegen door een dun metaallaagje. Het is dus niet alleen voordelig qua prijs, maar u bezuinigt ook op de energiekosten.


HR glas prijs berekenen

Hieronder treft u alle mogelijkheden voor HR glas. Bijvoorbeeld: Isolatieglas HR++ (4*-5 mm) betekent n ruit van 4 mm dik en n ruit van 5 mm dik.

U kunt direct de samenstelling en gewenste spouwbreedte kiezen. Als u vervolgens de breedte en hoogte in mm invult ziet u direct de prijs.

Spouwbreedte
Breedte
mm
Hoogte
mm
Aantal
stuks
Referentie
(niet verplicht)

Opties en/of bewerkingen:

Afstandshouder (nu ook in het zwart!)

Roeden
 

Details HR++ isolatieglas

Bij enkel glas zal de warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en onder bepaalde omstandigheden treedt condensatie op de ruit op wanneer de temperatuur buitenshuis lager is. Het glas geeft de warmte door naar buiten. Bij dubbel glas wordt het glas dubbel uitgevoerd met een laag lucht of een inert gas daartussen (niet luchtledig zoals soms foutief wordt gedacht). Omdat lucht een hoge warmteweerstand heeft, wordt er minder warmte doorgegeven.

Om ook de langgolvige stralingswarmte (alle warmte die in een huis opgewekt wordt is langgolvig) tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR-glas. Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door.

HR++ beglazing bestaat net als HR beglazing uit 2 glasbladen, waarbij op 1 glasblad aan de spouwzijde een warmtereflecterende coating is aangebracht. Echter bij HR++ beglazing is de spouw niet gevuld met droge lucht zoals bij HR beglazing, maar met een gasvulling van edelgas, meestal Argongas. Deze gasvulling zorgt voor een nog betere thermische isolatiewaarde.

HR++ 4*-5 staat voor een binnenruit van 4 mm dik met HR++ coating en een buitenruit van 5 mm dik. De spouwdikte is zelf te kiezen.

Winkelwagen is leeg

 

JLMGlas voor het beste en goedkoopste HR++ Isolatieglas

Genoemde prijzen zijn incl. transport1 in Nederland, verzekering en toeslagen (ex. BTW).

Wegens de vakanties zijn er geen glasleveringen in week 31 en 32,
ook moet u rekening houden met langere levertijden t/m week 35.

De levertijd van enkel glas, gelaagd glas, figuurglas en isolatieglas is ca. 2 werkbare weken.
De levertijd van gehard glas en monumentenglas is 3 à 4 werkbare weken.

Bij combinatie geldt langste levertijd.

Voor orders tot €300 ex. BTW, wordt een klein order bedrag van €25 gerekend.


© 2009 - 2014 JLM Glas


1M.u.v. Waddeneilanden.